Polar v650

Landeveissykling er en flott og skånsom treningsmetode som egner seg for alle. Trener du profesjonelt er Polar v650 en sykkelcomputer for deg. Den har GPS og kommer med alle tilleggsfunksjonene som bidrar til at du får maks ut av alle treningsøkter.

Kartdata i sanntid

Med Polar v650 får du kartdata i sanntid rett inn på sykkelcomputeren. Den er støttet av OpenStreetMap og leverer deg data som dekker 450 x 450 km. Dette burde romme selv en god dagstur. Det er over to millioner brukere av denne funksjonen, noe som sørger for at kartdataen blir oppdatert hele tiden. Når du skal på tur trenger du ikke ta din vanlige rute hver gang, men kan teste en som er lagt inn av en annen bruker. Smart, ikke sant?

Lag deg dine egne profiler. Ikke nøy deg med bare en, men ha en for landeveisøkten, en for terrengsykkelturen og en for innendørssyklingen. Med andre ord kan du følge progresjonen din uansett hvordan du velger å sykle.

Fordeler med Polar v650

Hver gang du er ferdig med en økt vil denne sykkelcomputeren fortelle deg hvordan det gikk og hva utbyttet ditt ble av økten. Videre får du, ut fra en rekke parametere, beskjed om hvor mange kalorier du har brukt i hver enkelt treningsrunde. Du kan finne ut masse om belastingen du har på kroppen, slik at du kan justere om det er nødvendig og sist, men ikke minst, vil Polar v650 gi deg god informasjon om nødvendig restitusjonstid.

Det er mange funksjoner og gleder som følger med sykkelcomputeren Polar v650. Her kan du få din egen trener, koble den opp mot ulike nettbaserte enheter, som smarttelefon og i tillegg kan du måle hastighet, tråkkfrekvens og mye mer.

De som står bak

Det er ikke alltid lett å forstå eller sette seg inn i alt kroppen din prøver å fortelle deg. Dette gjelder også når du trener. Derfor lager Polar produkter der de kombinerer kunnskapen om sport, fysiologi og elektronikk. De har vært på markedet siden 1977 og er regnet som et foregangsfirma når det kommer til innovasjon. Det finske firmaet startet med hjertefrekvens målere og har siden økt porteføljen betraktelig. Deres pulsmålere er et populært tilbehør for alle som driver kondisjonstrening.

Polar er et miljøvennlig firma, som også sørger for gode vilkår for alle som arbeider for dem, uansett hvor i verden det måtte være.

Produktutvalget er tilpasset alle nivåer, fra de som akkurat har begynt å trene til profesjonelle. Polar ønsker å gjøre sitt for at alle skal kunne få en sunn livstil og kontroll over vekten. Nytenkning innen faget har gjort Polar til en svært populær bidragsyter og de har nå nesten 1 500 ansatte over hele verden. De eier sine egne fabrikker, og overlater således ingenting til tilfeldighetene. Selskapet har 26 datterselskaper spredd over hele verden og de leverer varer til nesten 40 00 detaljutsalg i mer enn 80 land.

Visste du forresten at Polar i Norge blant annet samarbeider med Skiforbundet, Norges padleforbund og Norges Fotballforbund? Også matkjeden joker og enkeltutøvere står på listen over firmaets samarbeidspartnere!

Top
Privacy Policy