Cateye Strada Wireless

Det er mange fordeler med å sykle. En av dem er at du kan redusere stress. Flere vitenskapelige undersøkelser har nemlig vist at trening er med til å lette stress. Sykling er en veldig stor del av dette, men det er også verdt å tenke på at de som sykler til og fra jobb har rapportert lavere stressnivå enn de som kommer på jobb ved hjelp av bil og kollektivtrafikk. Selvsagt er det ikke alle tider av året hvor det er like attraktivt å pendle med sykkel i Norge, men en undersøkelse viser at de som pendler til og fra jobb på sykkel liker å pendle i langt høyere grad enn de som pendler i bil og med offentlig transport. Dette er vel alene en god grunn til å vurdere å bytte transportmiddel deler av året.

Bli bedre kjent i lokalområdet

En annen god grunn til å enten ta frem sykkelen eller kjøpe en ny er at det blir mye enklere å utforske lokalområdet. Det blir veldig fort til at vi går til og fra bilen når vi skal noen steder og da kommer vi sjeldent rundt i området rundt oss. Med en sykkel kan du lett komme deg rundt og prøve noen av alle de små snarveiene som finnes. Selv om du bestemmer deg for å sykle i områder som du vanligvis kjører forbi, kan du bli overrasket over hva du legger merke til og setter pris på når du kjører rundt på din sykkel. Det gir en helt annen følelse av frihet, det er moro og så er det sunt. Du bør derfor overveie nøye om du ikke skulle prøve å hoppe på sykkelen igjen.

Cateye, en ledende produsent

Cateye er en av de ledende produsenter av sykkelcomputere til syklister over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1954 i Osaka, Japan, og har siden da vært en leder innen innovasjon og teknologi. I 1964 skapte Cateye den første blinkende lampen for sykler og i 2001 ble de det første selskapet som sendte en sykkelhodelykt på markedet. Den første sykkelcomputeren kom i 1981 og siden har utviklingen gått fort. I dag er det mulig å få ganske små computere som kan hjelpe med å måle lengde, hastighet, puls, tråkkfrekvens og mye annet. Samtidig har de også blitt en del mindre enn de første og i dag tar de svært liten plass på sykkelstyret.

Skal du begynne å sykle, så er det litt morsommere med en sykkelcomputer. Test deg selv, se hvor raskt du klarer å kjøre oppover en bakke, eller nedover. Presist hvor langt er det til jobben eller hvilken gjennomsnittshastighet klarer du å sykle med på en treningstur. Mulighetene er mange og det gjør det litt morsommere å sykle av gårde.

CC-RD310W

Denne modellen er for de som ønsker seg en helt vanlig computer og samtidig er det en av bestselgerne til Cateye. Den passer til alle typer sykler og med sin store, digitale skjerm er det enkelt å få med seg informasjonen som står på skjermen. Den har auto start / stopp, universal monterings-brakett, strømsparingsmodus og du kan måle hastigheter på opptil 105 kilometer i timen. Den passer sammen med de fleste dekktyper og batteriet har opptil ett års levetid, om du bruker computeren en time per dag.

Top
Privacy Policy