Cateye Micro Wireless

Landeveissykling er en populær sport som, kanskje ikke så overraskende, går langs landeveien. Det brukes spesielle sykler til dette formålet, kalt landeveissykler. Denne sykkelformen har slått spesielt an i vår verdensdel og land som Belgia, Tyskland, Frankrike, Nederland og Spania har mange ivrige utøvere. Krysser du havet finner du amatører og profesjonelle i både Australia, Colombia og USA.

Konkurranser

Det arrangeres mange konkurranser innen landeveissykling. Noen er individuelle konkurranser, mens andre er for lag. En av de mest kjente er Tour de France, som går over tre uker og der sluttetappen går gjennom Paris. Dette er et veldig populært løp, der flere nordmenn har gjort det bra. Det er mange som sitter klistret til skjermen og følger med de ukene denne konkurransen varer.

Det foregår også kjente landeveisritt i både Belgia og Italia. Her til lands arrangeres det NM i juni hvert år samt flere andre ritt landet over. Noen av de mest kjente navnene blant norske landeveisryttere er Thor Hushov og Edvald Boasson Hagen.

CC – MC100W

Dette er denne produsentens mest populære trådløse sykkelcomputer. Den har et utall funksjoner, inkludert LED bakgrunnslys, et programmerbart odometer og i tillegg er den lett å montere på sykkelen. Sykkelcomputeren er tilgjengelig i både sølv og svart, og passer dermed godt uansett hvilken stil du måtte ha!

Denne sykkelcomputeren hjelper deg med å med å måle hastigheten din, både den du har nå samt minimumshastighet og maksimums hastighet. Sensoren varer i opptil 10 000 km og batteriet har en levetid på et år, forutsatt at computeren ikke brukes mer enn en time hver dag. Andre fordeler med denne sykkelcomputeren er at den veier lite og er enkel i bruk. Et nyttig verktøy for deg som vil ha mest mulig ut av treningen din. Sykkelcomputeren har selvfølgelig også dvalemodus og andre spennende funksjoner, som du garantert kommer til å like.

Japan

Cateye er et japansk firma og som alle vet er japanere gode på duppeditter av høy kvalitet. De kom med sin første sykkelcomputer i 1981 og siden har utviklingen ikke stoppet. De er også veldig kjente for sine hodelykter med LED, som selges verden over. Porteføljen deres er stor og mottoet er at du skal ha glede av syklingen og progresjonen, og dermed slippe å bruke tid på å legge alle dine data inn på et excel ark.

Mer moro

Det er definitivt mer moro å trene dersom du har en moderne og enkel måte å kontrollere treningen din på. Dagens sykkelcomputere er enkle å ha med å gjøre og det er ikke den ting du ikke kan måle eller finne ut av. Selv enkle modeller gir stor glede og det er både gøy og inspirerende å måle progresjonen sin hele veien. Spesielt kan dette være et viktig hjelpemiddel dersom du har tenkt å delta i ett av de mange flotte landeveisrittene som arrangeres i både inn- og utland. Å måle fremgang og hele tiden ha noe å jobbe mot, er en av de viktigste motivasjonsfaktorene når det kommer til trening. Disse sykkelcomputerne er enkle i bruk, du trenger ikke å være et datageni for å ha glede av dem. Sett deg litt inn i bruken og etter kort tid er du i gang og har fått en ny dimensjon til treningen din.

Top
Privacy Policy