Bontrager Trip 300

Våren er et godt tidspunkt for å begynne med sykkeltreningen. Du kommer deg ut i den friske luften etter en kanskje lang og kald vinter på treningssenteret. Samtidig har sykling mange helsemessige fordeler, både fysiske og psykiske. Du får gang i beina, men samtidig sliter du ikke så mye på leddene som når du f.eks. løper. Det er også mange andre grunner til å komme seg på sykkelen så snart det lar seg gjøre.

Kom deg ut og dra nytte av en fin dag

Det er mange måter å nyte en ettermiddag om våren på, men å sykle er en av de mest aktive måter å tilbringe fritiden din på. En avslappende sykkeltur sørger for at du forbrenner mer kalorier enn en gåtur. Du forbrenner 281 kalorier per time om du sykler i et rolig tempo, mens du forbrenner 176 kalorier per time når du går. Om du utfordrer deg selv litt ved å sette opp tempoet en anelse når du skal opp bakker, så vil resultatet bli enda bedre. Men uansett, det viktigste er å komme seg ut og få begynt med en aktiv livsstil.

Det kan være vanskelig å komme i gang og de første par gangene er det gjerne slik at vi gruer oss til å hoppe på sykkelen. Men etter hvert vil du komme til å elske det og se frem til neste tur. Du kan også kombinere dine sykkelturer med trening på treningsstudioet. Om du sykler frem og tilbake frem for å sette deg inn i bilen, så har du allerede varmet opp når du kommer frem og du kjøler ned på veien hjem igjen.

Det er mye lettere for beina, ankler, knær og føtter enn løping

Om du ønsker å unngå skavanker med knærne dine, så er det liten tvil om at sykling er langt mer skånsomt enn løping. Når du løper blir knærne belastet på en helt annen måte enn på en sykkel. Sykling har en langt lavere effekt på knær og andre ledd, men du vil fortsatt engasjere musklene i beina. Forskjellen er at det ikke kommer så mye kraft ned i knærne. Sykling er også en foretrukket gjenopptreningsmetode for idrettsutøvere med nettopp kneskader. En annen fordel med å sykle er at du kan holde på det meste av livet ditt. Det er litt tyngre å løpe en tur etter hvert som man kommer opp i alderen, men å sette seg på sykkelen er lettere for kroppen generelt.

Når du først har kommet deg opp på sykkelen og begynt å sykle regelmessig, så melder lysten seg til å utfordre seg selv hos mange. Med en sykkelcomputer kan du enkelt følge med på hvor langt du sykler, hvor fort du sykler og hvor mange kalorier du forbrenner. Disse computerne kommer i mange varianter, fra de helt enkle til de veldig avanserte. Men skal du sykle for å holde formen vedlike så holder det med en av de enkle modellene.

Bontrager Trip 300

Denne sykkelcomputeren har akkurat de funksjonene som du trenger for å ha det gøy når du sykler og for å presse deg selv litt. Du kan måle hvor raskt du kjører, hvilken gjennomsnittlig hastighet du har hatt på turen og se hvor høy fart du hadde da det virkelig gikk unna. Du kan også måle din tråkk-frekvens og hjertefrekvens underveis. Du kan programmere kilometertelleren, måle lengden på turen eller hvor lang tid du har brukt på å komme deg til jobb. Sykler du til og fra jobben de dagene hvor været er fint, så kan du bruke denne sykkelcomputeren til å teste om du klarer å sette ny rekord på turen. Da blir sykling plutselig litt morsommere.

Top
Privacy Policy